Pages

Thursday, May 27, 2010

..Sungai Di Bawah Lautan???..


These amazing pictures were taken by the professional diver Anatoly Beloshchin in the cave Cenote Angelita, Mexico. Heres his description: We are 30 meters deep, fresh water, then 60 meters deep salty water and under me I see a river, island and fallen leaves Actually, the river, which you can see, is a layer of hydrogen sulphide. It must be an unforgettable feeling once youre there and see it with your own eyes.-copyright from http://www.izoblog.com

Sungai pun leh wujud di bawah lautan??tergamam aku melihat pic2 di bawah n..best ye kalu aku pandai berenang..xada yg mustahil bagi ciptaan Allah s.w.t..jom kite layan picture2 kat bawah n..


indah ye ciptaan Allah s.w.t..

fuhss gile lawo..siap ade daun



Lawa gile aku tgk pic n..

waa...


nak tgk pic lebih clear,sila click kat sni..click saya

You Belong With Me - Taylor Swift

Lagu ini pun best...suka tgk video klip dia..best2x..layan..laju gile nyanyi..jom layan..


You Belong With Me - Taylor Swif

You're on the phone with your girlfriend, she's upset
She's going off about something that you said
'Cause she doesn't get your humor like I do

I'm in the room, it's a typical Tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesn't like
And she'll never know your story like I do

But she wears short skirts, I wear T-shirts
She's Cheer Captain and I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see?
You, you belong with me, you belong with me

Walking the streets with you and your worn-out jeans
I can't help thinking this is how it ought to be
Laughing on a park bench, thinking to myself
Hey, isn't this easy?

And you've got a smile that could light up this whole town
I haven't seen it in a while since she brought you down
You say you're fine, I know you better than that
Hey, what ya doing with a girl like that?

She wears high heels, I wear sneakers
She's Cheer Captain and I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see?
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time how could you not know?
Baby, you belong with me, you belong with me

Oh, I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're 'bout to cry
And I know your favorite songs and you tell me 'bout your dreams
Think I know where you belong, think I know it's with me

Can't you see that I'm the one who understands you?
Been here all along, so why can't you see?
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time, how could you not know?
Baby, you belong with me, you belong with me

You belong with me
Have you ever thought just maybe
You belong with me?
You belong with me

Wednesday, May 26, 2010

Justin Bieber-Baby

Best aku layan lagu n..ku ingat kan pompuan nyanyi rupanya lelaki..haha..layan..




Ohh wooaah (3x)
You know you love me,I know you care
Just shout whenever, And I'll be there
You want my love, You want my heart
And we will never ever ever be apart

Are we an item? Girl quit playing
Were just friends, What are you saying
Said theres another, Look right in my eyes

My first love broke my heart for the first time,
And I was like
Baby, baby, baby ohhh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohh
I thought youd always be mine mine

Baby, baby, baby ohh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohh
I thought youd always be mine,mine (oh oh)

For you, I would have done whatever
And I just can't believe, we ain't together
And I wanna play it cool, But I'm losin' you
I'll buy you anything, I'll buy you any ring
And im in pieces, Baby fix me
And just shake me til' you wake me from this bad dream

Im going down, down, down, dooown
And I just cant believe my first love would be around.

And I'm like
Baby, baby, baby ohh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohh
I thought youd always be mine, mine
Justin Bieber Baby lyrics found on http://www.directlyrics.com.com/justin-bieber-baby-lyrics.html

Baby, baby, baby ohh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohhh
I thought youd always be mine, mine

Luda
When I was 13, I had my first love,
There was nobody that compared to my baby,
And nobody came between us or could ever come above
She had me goin' crazy,
Oh I was starstruck,
She woke me up daily,
Don't need no Starbucks.
She made my heart pound,
And skip a beat when I see her in the street and,
At school on the playground,
But I really wanna see her on the weekend,
She know she got me gazin',
Cuz she was so amazin',
And now my heart is breakin',
But I just keep on sayin'...

Baby, baby, baby ohh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohh
I thought youd always be mine, mine

Baby, baby, baby ohh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohh
I thought youd always be mine, mine

(I'm gone)
Yeah, yeah, yeah (6x)
(Now Im all gone, now im all gone, now im all gone)
Gone, gone, gone,(gone)
I'm gone.

Tuesday, May 25, 2010

--bAd DaY ke???--

Semalam aku balik kG..naik bas Trans 2 tinggkat kat shah alam...entah sampai mane tah semalam..highway pantai timur...sebelum masuk Temerloh..tgh2 highway tuh bas rosak..aduyai..aku xperasan pun bas tuh dah tersadai 2 jam..haha tired tuui..bangun je tgk drebar tuh tengah tahan bas kat belakang..nasib duk bawah nampak jgk keadaan mcam mane??gelap giler time tuh..hutan je kiri kanan..budak2 bas n ckp lah bas rosak (tayar ape tah) n then tggu bas seterusnya..gile tui aku..bgun2 org dah xde dlm bas..bgun je trun naik bas lain..tumpang bas MAra Linear..xbest tido..seat xbest..hihi....nasib aku n tak tertinggal..hua3..


Pagi sampai umah gara2 bas rosak semalam biase subuh2 dah sampai..terlupa lak aku ade temuduga time tuh..sampai umah je pau keta akak aku n then siap2 p temuduga..aiyo breakfast pun xsempat tapi sempat aku pau air masak je..tgk jam dah kul815..ape2 pun aku tawakal..usaha jgk perg..bROOM..pecut sampai kul830..huh..sempat lagi daftar diri..kelam kabut time tuh..parking je dalam Wisma Negeri..

Giliran aku paling last..huhu..terima jelah datang lambat..tgh2 tggu giliran tuh..ade pak cik guard dtg..
"siapa tuan punye keta TAP ****"-pak cik guard
mcam pernah dgr je plat tuh..alamak keta akak aku..aiyo..dgn sengeh kambing ku melangkah p kat pak cik guard tuh
dah r aku kelam kabut pak cik guard tuh suh aku parking kat luar pasal kat dalam n hanya untuk staff sahaja n then dia ckp aku menghalang laluan..ye2 je pakcik tuh--then trun balik cari parking..gile kawasan wisma terenganu lasung xde parking--dah tgh gelabah tggu tmdga,nasib last giliran
berpeluh2 cari parking n then naik balik..pagi2 dah berpeluh..aiyo gelabah punye pasal..then rest kan diri tggu giliran..sembang2 dgn org sebelah..majoriti budak fresh graduate..haha..cam tua je aku time tuh..n then belek2 note yg aku bawa..study2..hihi..

Macam2 ragam aku jupe time tuh

-xbawak pic pasport lah
-lupa bawa surat beranak lah
-ada yg kena tukar pakaian sebab pakai yg seksi..seksi ke pakai baju kurung modern..xpaham aku..
-ade yg sekejap je masuk bilik temuduga pasal ade degree dlm it--aku dah mula gabra balik..huhu..

nasib aku completed xde yg miss kalu tak naya aku pasal semua brg aku ade kat subang..sebelum msuk tempat tggu giliran kena cek sijil2 dulu n then penampilan kena kemas..byk plop procedures.biasalah spa..siap bagi tips2 lagi..


huhu dah lame tak temuduga..selepas 1 tahun xtemuduga..leh tahan jgk aku dgn PMcare..yang aku dapat temuduga n PEN.PEG Teknologi Maklumat f29 je..nasib xkena halau pasal aku ada degree sebab post ni utk diploma sahaja..janji usaha..boleh xboleh lain cte

Tips2 yg dibagi untk di kongsi bersama
-Pakaian kena Kemas (kalu ade blazer lagi ok) ~~nampak lagi kemas
-untuk lelaki pakai kemeja bertile n kasut kulit~~ nampak ensem
-untuk perempuan better pakai baju kurung je n kasut bertutup n tumit tinggi~~bagi confident

untuk persediaan aku sempat search yang mane patut..thanx adha..aku ambik dari blog dia

Contoh Soalan Umum:
1. Keterangan mengenai pekerjaan anda sekarang (jika bekerja), tentang majikan dan tugas-tugas yang perlu anda lakukan. Anda juga perlu nyatakan sebab-sebab anda memohon jawatan sebagai PPTM.
2. Anda perlu berikan pendapat anda mengenai masalah gejala sosial di Malaysia.
3. Isu semasa lain seperti kejayaan Nur Amalina mendapat keputusan SPM 17A dan calon SPM lain yang mendapat 19A yang menjadi kontroversi.
4. Anda juga perlu ceritakan mengenai sejarah kemerdekaan, tarikh, kronologi-kronologi sebelum merdeka dan pejuang-pejuang kemerdekaan yang terlibat.
5. Anda perlu nyatakan maksud kemerdekaan, tema merdeka tahun ini, dan siapa wakil 3 kaum semasa perjanjian Suruhanjaya Reid di London.
6. Peranan komunis di Tanah Melayu dan siapakah nama ketua komunis pada ketika itu.
7. Nyatakan mengenai institusi Yang Dipertuan Agong, tarikh lantikan, pertabalan, sistem giliran dan tarikh kelahiran Agong.
8. Mengenai Parlimen, Dewan Rakyat, dan Pilihanraya.

Contoh Soalan Khusus:
1. Kaitan antara jawatan anda sekarang (jika bekerja) dengan teknologi maklumat, anda perlu nyatakan pengalaman-pengalaman anda ada.
2. Jelaskan mengenai rangkaian seperti jenis-jenis topologi dan perbezaannya.
3. Jelaskan mengenai firewall, daripada segi kegunaan, jenis dan jenama yang digunakan.
4. Jelaskan mengenai open-source seperti linux.
5. Jelaskan mengenai web browser, jenis-jenis dan perbezaan antaranya.
6. Jelaskan juga mengenai search engine, jenis dan kegunaannya.
7. Nyatakan pengalaman anda membangunkan sistem, kegunaannya dan pengguna sistem tersebut


Tapi time aku temuduga semalam ada 2 org panel..sorg India n sorg Melayu

panel 1 : India speaking english
-biase lah mula2 dia suh perkenalkan diri?time n dia suh speaking english..-berterabur grammar..haha
-Firstly dia tanya Tugas2 PPTM?--yg n leh jawap pasal dah hafal 3 key word..ngeh3
-dia tye aku persediaan untuk temuduga n..aku ckp lah bla3..haha
-dia tye pengalaman keje skrg n suh cte lagi~~cte siap ade gaya n..haha
-n then tanye aku peranan ict oleh kerajaan..bagi contoh n cerita skit?
-dia tanye aku ape yg awak rasa awak layak untuk post ini?pasal aku ade degree math..suh aku ckp lah bla3..menjawap tuh..dia anggup je..nasib xkena halau pasal rmai yang kena halau sebab ade degree..nasib ade dip in science computer--backup aku
-dia tye lagi..sebelum n pernah mintak post ape dgn degree n?aku ckplah pernah mtk KPLI tapi xdpat..ok dia angguk lagi n senyum..
-dia tye aktiviti aku kat sekolah dulu--sukan n persatuan
-Tye lagi Pasal MSC?suh aku cte--jawap je dgn confident entah betui ke tak..dia angguk lagi n mark..senyum je pak cik india n..aku senyum gak lah..haha..
(thanx pak cik buat aku xgabra~~ senyum)

panel 2 :Melayu speaking BM--yeah aku suka
-dia tye aku pasal pangkalan data n aplikasi
-bila aku jawp asp n php dia tye lagi..bagi beza skit asp dgn php?--ade je dia nak kaitkan
-lagi wireless?
-lagi cara2 nak membangunkan sistem..bagi dia cth sistem,bagi entity ape,relationship ape,nak guna aplikasi ape n pangkalan ape?
-query pun dia tye..beza select * dgn select column 1..all query dia tye..select,update,delete..sebut2 jgn xsebut
-ape yg awak tahu open source?bg cth?
-prototype?haha--yg n aku xleh jawap.."aku minta maaf n ckp dgn jujur xleh jawap soalan puan itu"-dgn penuh sopang..kah2
-lagi 1 xleh jawp..dia tye MIS n EIS..dia tanya n then di jwp..haha..sekarang aku lak yg angguk..
-huh yg pasti dia xtanye pun pasal kabinet--selamat aku..aku hafal 2 org je..kah3


lepas kuar je huh lega gile aku..kalu ade rezeki ada lah tuh..kalu xde aku terima..first time spa panggil aku pun dah ckup baik..tuh pun pen.peg aku dpat..then nak balik makan n tdo..lapoi gile..time tuh dah ptg..g kat parking keta ..keta xidup..aiyo..call akak aku yang boyot..1 jam aku tggu..n then panggil pomen tgk kan..tggu lagi..last2 tahu punye..bateri dah kong..gara2 xtutup lampu..gile..satu hari tuh lampu xtutup..serius xperasan n xnampak..tukar bateri--sian akak aku yg boyot..


time tuh dah nak kul4--p solat jap..pah solat p kat keta..kat punggung kiri keta kena balon d keta mane entah.."tercalar"..sian akak aku..sekejap je tinggal ade yg dengki..ishk menci..nasib bukan keta aku..haha tapi sian akak aku..gara² aku p temuduga jadi macm n pulok..

kancik akak aku

balik dah asar n then tdo sampai maghrib..tired tui aku..bangun solat² n then siap² p bus stop balik subang balik...tggu punye mane bas aku n..akak aku ckp.."ari n ari malang ko mesti bas rosak lagi r tuh,xrosak sekarang time on d way nanti"..jahak tui si mama boyot..lastly selamat jgk aku sampai subang..sampai je terus call akak aku "yeah yang pasti bas aku xrosak malam td"--sama² gelak..n then masuk opis r cam biase..mantuk!!!

Thursday, May 20, 2010

~~B.E.N.G.A.N.G "n" T.E.R.U.K ~~

Bengang aku semalam tiba2 je keta aku kena tunda..depan opis plop tuh..base goh mpsj..TERUK..suka suki je tunda keta aku..bala goh..(bala goh=malang amat)..bukan ye aku xbyr parking..selalu bayar memg xmiss..alahai double parking pun xleh..dah xde nak parking nak wat cam mane???diorang n xpikir ke ape??aduhai..bukan keta leh terbang nak parking atas bumbung ke atas langit ke..senget tui..kalau setakat tunda tuh xpe r..n mengepow lagi tuh..kalau tak bayar xleh nak ambik keta...terbang rm134..eeei menyampoh ye aku tgh2 bulan n mengepow..menci tui..


bengang tui..tgk2 dah kena angkut dah keta aku..k.kham pun skali kena..first round k.kham selamat lagi..diorg datang lagi n then utk 2nd tuh k.kham pun kena jgk tunda,rm178 mahal skit dari aku,aku pun xtau kenapa..
so ape lagi cepat2 aku mengajak cik arni p ambik keta..


baru lega bile dah nampak keta aku dari jauh..n hah tersandai kat tengah2 padang kat usj13 kalau xsilap..bukan keta aku je kena..ramai jgk..kaya r diorang n..dgr cte(1 keta dpt rm50)--T.E.R.U.K.


huhu..sampai je dah tutup..aduhai..sambil nak tggu kul2 lepak2 akasia dulu..


akasia usj13---tgh mengumpat mpsj..kah3x


tgh pikir kat "Tay 1" ku..ape cte lah gamak ye..


kul2 p g ambik keta..k.kham pun tgh bengang..dgn cina yg baiki ape tah kat area situ pun kena marah..kah3..bukan salah ibu mengandung ek..hihi..


bayaran yg kena dbyar..kalau lambat ambik lagi kena tambah lagi rm10 untuk kos simpanan

waa..cap ayam tui

M.L.M---misi utk m'hilangkan TENSEM

oleh kerana budak umah aku balik KG..aku ajak lah cik arni n cik Nusra lepak umah aku n then p K.A.R.A.O.K.E


sebelum p karaoke penuhkan perut dulu bagi buncit..haha..


bace doa luu..


my F.A.V "ASam LAksa" dSummit..


cik arni yg sporting..shayam kamu sudi temankan beta yg tgh B>E>N>G>A>N>G ni..


cik nusra..shayam kamu juga..mcam suka je dgn my AsaM lAksa.."ade geng n"-haha..

THEN Buncitkan perut..p masuk kat "Jambang K.A.R.A.O.K.E"-(jambang=toilet)


oleh kerana tgh bulan..hihi..xde $$$ pergilah masuk yg "jambam K.A.R.A.O.K.E"--nazim yg ckp..pasal tempat dia kecik..dalam kotak..muat2 utk 3 org..haha,layan..janji best..first2 tuh ambik 10 lagu dapt 3 lagi percuma..last2 tambah lagi 6 lagi..19 lagu..murah je 1 lagu= rm1.."nyanyi sampai lebam"--


nushra-aku-arni (thanks arni n nus)

Jom kite layan R.A.G.A.M Ber karaoke..


cayalah arni nyanyi semua lagu tinggi2..xtahan tuh dangdut yg paling layan tuh..kah3
"Sengol sengolan,Cubit Cubitan"-dah bising satu opis daa..



semangat nyanyi..muncung mulut2..haha..
layan nus nyanyi lagu ys sodis2..mendayu2.."ooo MERAUNG dJiwa"..haha..layan..



nus ingat kah Dikau??
"B.e.r.ta.p.a k.u C.I.n.t.a P.A.d.a.m.u"-versi TGanu..haha--xleh hingat..


Balik je terus siapkan s.p.a.g.e.t.t.i versi tganu
abis semua bede nak ada tganu...ishk3..



Sunday, May 16, 2010

xDe ape Nak Entry ari INi....MaNtUk gIlEr...


sopan ye dia tido..kah3x

Thursday, May 13, 2010

..Jom Berkenalan wit Mia Sara Nasuha ..

mia sara nasuha cute gurl ..si cilik yg sugoh come di mata ku...n gara2 tgk cte last expisod semalam dalam AdamMaya TV3 kul630 kalu xsilap..walaupun aku tak pernah pun follow up cte n..kadang2 je sempat layan..
thanks ienaeliena ur entry membuat aku rase makin berminat kat si cilik yg come n...entry kat ienaeliena ( a.k.a member blogger baru) lagi byk ceritakan tentang mia sara nasuha..


nilah si cilik yang aku cakap tuh..cute kan??

full name : Mia Sara Nasuha Muhammad Ridhuan


wit Lisa Suriani dlm AdamMaya..sesuai je lisa jadi mak mia dlm cte n

JOm tgk si Mia POse..

semua pic n aku copy je dari blog ienaeliena


cun ye dia


haha..nakal pun ada


ololo come ye..


anak yg solehah lagi n..


agak2 umur berape n dah pandai pose?huhu..lucu pic n


masam ye..huhu..tgk syok tgk tv kot n

Wednesday, May 12, 2010

..Rahsia Tahi Lalat..

ambik dari blog cik bunga..hehe..cuwie2x..hehe..jom tgk siapa yang kena??haha..

TandaFirasat Tahi Lalat
Bibir atas kananBanyak rezeki, pandai
Bibir atas kiriRamai kawan, baik hati
Bibir bawah kananDisegani orang, ramai yang suka
Bibir bawah kiriPandai bicara, tak mudah kalah
Leher kananCerdas, jujur, berani menderita
Leher kiriCerdas dalam segala hal dan banyak pengetahuan
Leher di tengahTercapai cita-cita
Biji mata kananSuka serong dan pembohong
Biji mata kiriPembohong tetapi baik hati
Hujung mata kananBaik hati, sopan santun, cerdas
Hujung mata kiriBaik budi, murah rezeki
Punggung kananAgak mengalami kesulitan
Punggung kiriMalas dan suka duduk
Betis kananSuka berhibur, boros
Betis kiriRajin, tidak suka menganggur
Lutut kananBersikap tidak peduli dan tidak mahu berusaha
Lutut kiriKurang kuat berusaha
Kepala sebelah kananTerkabul cita-cita
Kepala sebelah kiriSering menemui kesusahan
Kepala sebelah belakangJujur, sabar dan tekun
Kening kananCerdas dan cekap
Kening kiriCerdas dan sopan santun
Tengah keningKeras hati dan berani segala hal
Hujung mulut kananKecil rezeki, tak mudah kalah
Hujung mulut kiriSuka berpoya-poya
Ketiak kananDapat menyimpan rahsia
Ketiak kiriJujur, banyak yang cinta
Pergelangan kaki kananSuka keluar rumah
Pergelangan kaki kiriKehendak kuat
Batang hidungBanyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya
Pada hidungBanyak rezeki
Dagu bawah kananJujur dan baik hati
Dagu bawah kiriBijaksana, dan berbudi luhur
Kemaluan kanan atau kiriBaik, suka senggama
Di kepala kemaluan (lelaki)Bakal beristeri dua
Tumit kananJujur dan banyak kawan
Tumit kiriBaik budi
Alis kananSuka menolong dan baik hati
Alis kiriRamai yang suka
Pangkal peha kananKemahuan kuat
Pangkal peha kiriSuka kerja apa pun
Telapak kaki kananTak mudah mengeluh
Jari kaki kananSuka menolong
Jari kaki kiriBerbudi, suka berbuat baik
Bahu kananCermat dalam membuat keputusan, banyak tanggungan
Bahu kiriSuka kerja keras, banyak tanggungjawab
Buah dada kananBaik hati, pendiam, simpan rahsia
Buah dada kiriRamai kawan, setia pada pasangan
Lengan kananSetia dan taat pada atasan
Lengan kiriMenepati janji dan rajin
Pipi kananRamai teman
Tengah-tengah pipi kananRamai yang suka
Tengah-tengah pipi kriRamai teman
Ubun-ubunKurang jujur
PusatCerdas, tangkas, tekun
Pusat bahagian kananSejahtera dalam hidup
Pusat bahagian kiriBeroleh kemuliaan
Pinggang kananSayang pada pasangan hidup
Pinggang kiriDisayang pasangan hidup
Dada kananDapat mengatasi masalah
Dada kiriBerani, jujur dan sabar
Telapak kaki kananTidak mudah mengeluh
Telapak kaki kiriBaik budi pekertinya
Siku tangan kananKuat ingin memiliki kejayaan
Siku tangan kiriBaik hati, suka menolong
Jari tangan kananSerba beroleh keuntungan
Jari tangan kiriSerba baik bekerja
Jari telapak tangan kananBanyak rezeki tetapi boros
Jari telapak tangan kiriBanyak rezeki dan cermat
Pergelangan tangan kananBoros, suka bersukaria
Pergelangan tangan kiriDapat berpangkat
Perut bawah kananBanyak rezeki, suka memberi maaf
Perut bawah kiriBaik hati, tenang hidupnya
Sudut mata kanan dalamDisayang suami atau isteri
Sudut mata kiri dalamTidak mudah dilupakan pasangan
Sudut mata kanan luarBaik budi, ramai yang cinta
Pelipis kiriMurah rezeki, dapat jadi kaya
Pelipis kananSerba berhasil dalam usaha
Kelopak mata kanan atasBaik hati, ramah, berjaya
Kelopak mata kiri atasBaik budi, ramai yang suka
Kelopak mata kanan bawahAgak malas
Kelopak mata kiri bawahAgak bodoh, kurang bijaksana

...Grooming Class...

kat opis ari jumaat je ade je xtiviti nak buat..time ari jumaat je ade mase lebih skit untuk lunch..hehe..so ape lagi..adekan grooming class..haha..bukan senang nak p class grooming yg free macam n..haha..sape lagi kalu bukan cik arni kite sebagai "cikgu arni" kite..


nlah "cikgu arni" kite..baik org ye..ari jumaat pakai baju kurung..ayu lagi "cikgu arni" n..


langkah pertama:mestilah kumpulkan dulu barang2 mekap sendirian berhad..hahaha..


hah..tambah2 lagi dgn berus2 sekali ade n..


bahagian mata aku failed...payah r bahagian mata n..toreh2 cikgu jgn xtoreh..haha..

tips kemaskan eye liner:
-kemaskan dgn "cotton bad", ala alat yg best tuh..aku suka..haha..(alat korek telinga)..keh2x


haha..syok abis..

pakai mascara: goyang dlm bentuk zip zap kan..

aku sebenarye baru tahu bede n semua..wow..so unique..kalu cam n..sebelum subuh kena bangun siapkan makeup..haha..dah lah datang opis ngam2 je kul9..hihi..mcam mane nak sempat mekap..haha..kuatkan disiplin diri..yeah..GO2 aja..


kusyuk tgk "cikgu arni" ajarkan cara yg betui pakai eye syadow n eye liner..lame n port mata sahaja..ishk2..warna base lah apelah..haha..

pah mekap ade je gangguan bunyi n udara yg xbest di dengor..ishk..xtahan..(~!@#$%^&**()..


arghh..tak tahan..kah2x arni senget..bunyi je tgk arni..tgk arni muka tensem..kah2..arap minggu n xde lagi gangguan itu..haha..

Next day..

kak ana bawa inai..kate k.na inai n dari mekah.."kawan abg k.na bagi n"~~k.na..
time kawin xleh nak pakai macam n k.na ckp..pasal mak k.na xbagi,so bawa opis..leh pakai kan kitorg skali..haha..tui3x


conteng tangan plop.."cikgu arni" jgk take over..conteng2x


n lah hasil ye selepas setengah jam..huhu..1 jari je nanti org ckp nak kawin lak nanti..haha


tgan k.na


tgn cikgu arni n aku..haha


haha...dah jadi lambang ape dah n ..haha..